Detachering van professionals in de
Elektro- en Infratechniek

Benno Technical Services onderscheidt zich door hoge kwaliteit, korte lijnen, eerlijkheid en openheid. Bij het inschakelen van Benno Technical Services wordt u ontzorgd en kunt u zich bezig houden met uw kernactiviteiten.

Arbeidsbemiddeling in de techniek
Bemiddelen is in onze optiek meer dan werkgever en werknemer bij elkaar brengen. Wij bemiddelen dan ook niet alleen op basis van vacatures en kandidatenprofielen. Een passende bedrijfscultuur speelt een even grote rol. Ook daar letten we op bij werving en selectie van kandidaten. Daarin schuilt onze kracht, want alleen zo kunnen onze accountmanagers een match maken die leidt tot tevredenheid bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Flexibiliteit
Vanuit de gedachte: De productie moet doorgaan helpen wij mensen aan een tijdelijke baan en bedrijven bij het invullen van hun tijdelijke personeelstekorten. Dankzij het flexibele dienstverleningspakket kunnen we voor uitstekende oplossingen zorgen op het gebied van flexibiliseringsvraagstukken.

Unieke aanpak
Oplossingen als uitzending, maar ook personeelsadvies en detachering behoren tot de mogelijkheden. Benno Technical Services biedt zelfs meer: werkt uw bedrijf bijvoorbeeld in piekmomenten over, dan kunnen wij in overleg met u afspreken dat er ook buiten kantooruren uitgezonden kan worden. U kunt dan zo de pieken en dalen van uw projecten opvangen.

Servicegericht
De hoge servicegraad die wij bieden zoals; persoonlijke aandacht en begeleiding van tijdelijke medewerkers leidt tot hoge productiviteit. Al onze inspanningen zijn er op gericht om zoveel mogelijk maatwerk te leveren en te kunnen inspelen op specifieke wensen. Wanneer u extra personeel nodig hebt zorgen wij voor een passende oplossing. Door het persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten kunnen wij instaan voor kwaliteit. Deze benadering stelt ons in staat uw eisen en wensen in te vullen met de kwaliteit van de juiste krachten.

Als toekomstige opdrachtgever kunt u ons met een gerust hart inschakelen. Voor vervanging van vaste krachten, extra werknemers, of voor zaken als onverwachte grote projecten.

Wilt u weten of er een monteur beschikbaar is voor uw project? Of wilt u juist een monteur voor een drukke periode? Neem dan contact met ons op via 06-19047085 of info@bennotechnical.nl. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.